Sport pavilion in Mendillorri
DATA SHEET
Localización: Mendillorri. Navarra
Superficie construida: 1.200 m²
Presupuesto: 339.000 €
Proyecto y construcción: 1998-1999
Promotor: Ayuntamiento de Egüés
Constructor: Construcciones Martinez Hnos.
Aparejador: Jesús Armendáriz
Estructura: Jesús Goñi
Instalaciones: Iturralde & Sagüés Ingenieros

The pavilion is situated in the middle of the school area between the primary and children’s buildings. This position forces us to build a light building with lacy closings by wood boards on a laminated wood structure that appears of 10 porticos formed each one of them by a straight beam embraced in each edge by two pairs in “V” form.
  
It results a structure very transparent that relates both children’s buildings so the views are not interrupted even through the wood closing thanks to the arrangement of the wood boards. We will carry out a little wall that will define two different play areas. The sport complex track in one way and a second play area more free and reduced. The little changing room proposed in the project use in part the structure existing in the middle of the playground. The vision of this whole comes inspired by the global image of the design of the free areas in Mendillorri, where it is placed.

wordpress theme jazzsurf